mobile_menu_icon
MENIU
PROIECTE

If you are in your late 30s, then you’re going to understand what I’ll tell you next. If not…well… nobody’s perfect.

Oh, the good old days of the adventure games…really good times! Endless nights lost, no broadband internet to read walkthroughs, the fever of pixel hunting, the satisfaction of finishing a puzzle and gaining bragging rights in front of your friends… We all miss those days but now we’re glad that today’s trend is to create indie games that can return to the glory of the old times.

So, we decided to be “trendy” and create this kind of game experience.
“The night before exemption” is a point and click, single player game experiment that can be played on PC. The graphic resources were painstakingly drawn, pixel by pixel, for a better immersion in the 16-bit era. You find yourself stuck in a house, not knowing how you got there. You just have to interact with anything you find. Every object may be useful. You have to escape the house as fast as possible, and maybe find out who did this to you.

What would you do if you find yourself in such situation? Be wise and nimble! Withal, to keep in sync with the aforementioned days, we’ve thrown around a few Easter eggs. Have fun, and we hope you’ll enjoy this little treat at least as much as we did creating it

Quimistry este o aplicație cu scop educațional bazându-se pe legăturile chimice din chimia organică. Aceasta este dedicată în special elevilor de liceu pentru a li se ușura munca la disciplina chimie.
Creată în engine-ul „Unity” aceasta poate fi accesată în 3 moduri :
Modul Sandbox unde userul are libertatea de a își crea propriul său alcan urmând ca aplicația să îi arate numele alcanului creat.
Modul Quiz unde user-ul își poate pune la încercare cunoștințele având o întrebare și 4 variante de răspuns din care numai una este corectă.
Tabelul periodic unde poți afla diferite lucruri despre elementele din acesta apăsând pe ele.

Despre aplicatie

  •      Aplicația noastra se numește What Will U Do. Personajul principal este pus în împrejurări mai puțin favorabile pentru a se salva şi pentru a salva persoanele din jurul său. De-a lungul jocului el trebuie sa treaca prin mai multe încercări, spre exemplu să iasă dintr-un incendiu sau să acorde primul ajutor persoanelor rănite, totul într-un timp limitat.

   Usor de folosit

  •     Aplicatia nu va oferi nici un disconfort viitorului utilizator. Instalarea sa va face rapid si simplu.

    Detalii joc

  •      Jocul nostru este compus din 3 nivele, fiecare la fel de intrigant, prezentand anumite situatii critice din viata omului, unde chiar si o secunda conteaza pentru a putea supravietui. Chiar din primul nivel personajul este supus unui incendiu devastator din care trebuie sa iasa neaparat altfel va fi omorat de focul necrutator, ca mai apoi sa fie pe balconul unei uriase vile care va fi daramata de un puternic cutremur, trebuind sa iasa din casa intr-un timp foarte limitat, iar in final sa ofere ajutorul unei persoane ranite ce se afla intr-o padure, avand grija sa nu intalneasca animale salbatice.

    Cum a luat nastere ?

  •      Dupa ce am cumpanit destul de mult pentru a gasi ceva usor de folosit dar complex in acelasi timp, am ales ca platforma de programare Unreal Engine 4 alături de Blueprints. Acest game engine ne-a oferit flexibilitate, reusind sa invatam foarte multe prin intermediul lui.

Schoolscape este un joc de cultură generală în care Johnny doreşte să „scape” din şcoală, însă are presărate obstacole: la întâlnirea cu profesorii, Johnny trebuie să răspundă la întrebările acestora. Dacă răspunde corect, poate să îşi continue drumul; altfel, o ia de la început.

Proiectul a fost dezvoltat în Unreal Engine 4.

Este special datorită faptului că dezvoltatorii empatizează cu jucătorul, postura de elev care doreşte să „fugă” de la ore fiind una obişuită şi bine cunoscută de toți oamenii.

Level Up

Level up este un website pe care iti poti promova jocurile, daca esti developer, sau poti descoperi noi jocuri pe care le poti incerca cu un demo, avand un link catre download pe site-ul nostru si nu numai.

Regula este simpla: oricine se poate inregistra si oricine poate posta jocuri. Foarte fain, nu ? Acest proiect este conceput pentru developeri mici sau chiar pentru tinerii care creeaza si nu au alte metode de a isi promova jocul. Asa ca ce mai astepti? Hai pe Level Up sa-ti promovam jocul !

Sad Me este un joc platformer 2D creat cu ajutorul programului Unity.

Caracterul principal “Priston” s-a trezit, dupa ce a adormit din cauza unei dureri puternice de cap, intr-un loc subteran necunoscut.

Acesta trebuie sa infrunte toate obstacolele cu scopul iesirii din acel loc.

Aplicația care vă face ziua mai ușoară. Combinând hărțile, recenziile, dorințele, Tweys vă ajută să alegeți locul perfect pentru o cină de afaceri, o masă în familie, o întâlnire romantică, o cafea cu prietenii. Zona în care vă aflați dumneavoastră sau zona pe care urmează să o vizitați este plină de locuri cu surprize, plăcute și neplăcute. Vă ajutăm să surprindeți imprevizibilul și să vă planificați ziua în funcție de fix ce aveți dumneavoastră nevoie!

WorDio reprezinta o aplicatie online in cadrul careia impreuna cu mai multi prieteni va puteti crea propria poveste. Aplicatia iti ofera posibilitatea de a alege ce fel de poveste vrei sa scrii punand la dispozitie 4 genuri: Dragoste, Drama, Horror si Actiune. Partea cea mai incitanta in scrierea unei astfel de povesti este reprezentat de faptul ca fiecare utilizator poate sa vada doar ultima propozitie scrisa.

Blank este un joc choice-based prin intermediul căruia jucătorul poate beneficia de o perspectivă mai amplă asupra dificultăților din viața unui bolnav de Alzheimer’s, precum și a celor dragi. Alzheimer’s reprezintă o afecțiune neurologică cu evoluție progresivă, caracterizată prin atrofie cerebrală și alterare ireversibilă a intelectului. Blank urmărește povestea emoționantă a lui John Doe, un american tipic care descoperă că suferă de Alzheimer’s. Explorând amintiri șterse sau deteriorate care au marcat viața lui John și totodată ilustrează semnele bolii sale, jucătorul este provocat să se pună în pielea protagonistului. Acesta are posibilitatea de a lua decizii în momente-cheie care vor influența cursul poveștii, și implicit finalul jocului.

SADMERA Arcade a fost creata cu scopul de a readuce la viata vechile jocuri arcade, dar de data asta intr-o maniera diferita: 3D. Pentru a-l face mai distractiv, am transformat jocul de X si 0 intr-o tabla mare de joc cu 2 cuburi care plaseaza semnele pe jos. De asemenea, acestea se pot da jos unul pe celalalt de pe platforma. Jocul de spanzuratoare are alte comenzi decat cel clasic. La noi, cuvintele se introduc direct din tastatura, spanzuratoarea este 3D, si ai un panou cu literele incercate. La jocul de Ping-Pong, directia mingii este data de coordonatele in care a picat pe platforma. Mai avem alte 2 jocuri: RCM (Red Cube Maze) si Jump UP. In RCM, cubul trebuie sa termine toate nivelele jocului prin colectarea a cate 3 cheite. Trebuie sa scape din labirint, dar sa aiba grija sa ocoleasca si baitele otravitoare. In Jump UP, esti un cub si trebuie sa apesi alternativ pe 1 si 2 ca sa sari cat mai repede pe nori. Din spate vine un zid care te da jos de pe traseu daca te misti prea incet. In plus, avem si un meniu in care poti sa monitorizezi cele mai mari scoruri.

Descriere:

UnivQuest este un website dedicat viitorilor studenți, creat pentru a îi ajuta să își găsească programul de studiu perfect. Website-ul le oferă șansa să interacționeze cu viitori potențiali mentori – foști sau actuali studenți ai universităților de care sunt interesați. În funcție de interesul personal, utilizatorul poate folosi platformă pentru a căuta informații despre universități/procesul de aplicare, sau în calitate de mentor, pentru a accesa pagina corespunzătoare universității la care studiază/a studiat, putând de asemenea să adauge singur această universitate. Conținutul site-ului este creat predominant de utilizatori, fiind reprezentat de informațiile despre fiecare universitate, întrebările utilizatorului către mentori și informațiile utile pentru examene, admitere, și procesul de aplicare.Website-ul este împărțit în 3 mari secțiuni – pagina universităților, unde sunt expuse toate universitățile, fiecare având o descriere, imagini și mentorii – studenții care doresc să ajute utilizatorii mai tineri. Un mentor poate să  adauge o universitate nouă. O altă secțiune este reprezentată de informațiile utile, unde vor fi prezentate diferite sfaturi cu privire la procesul de aplicare la facultățile din întreaga lume, pregătirea pentru examene sau admitere. Secțiunea de ajutor este dedicată diferitelor întrebări/sugestii pe care un utilizator le poate avea în legătură cu utilizarea site-ului.

 

Indicatii de folosire:

După ce accesează website-ul, utilizatorul trebuie să își creeze un cont și un profil. Acesta va putea folosi platforma fie în calitate de viitor student ce își analizează variantele de studio, fie ca și mentor, fost sau actual student al unei universității.  Pentru a afla mai multe despre o universitate, utilizatorul va acesa pagina universității. Acolo există posibilitatea de a adăuga o universitate nouă, dacă este cazul, sau de a deschide pagina specifică universității alese. În partea de jos a fiecărei universități vor aparea mentorii înscriși și va exista posibilitatea de a trimite întrebarea într-un mesaj privat, sau de a scrie un comentariu public. Sfaturile utile apar într-o pagină separată, iar pentru orice întrebare sau sugestie legată de site, utilizatorul are posibilitatea de a comunica cu echipa de mentenanță a site-ului prin pagina de Ajutor.

Bee Positive este un website care oferă sugestii de filme, cărți și muzică, în funcție de starea de spirit a utilizatorului.

PESNA(Project Especially Shaped for National Awareness) este un proiect ce isi propune sa readuca valorile folclorului in era contemporana. Acesta are la baza un game engine ce construieste cadrul nivelelor.

Hartile sunt create prin intermediul editorului integrat,mapele salvate, putand fi urcate pe site-ul proiectului pentru a fi jucate si de alti utilizatori. Nivelul construit este jucat printr-un 2d platformer, in care personajul trebuie sa treaca de diferite stagii pentru a descoperi povestea nivelului, iar in cele din urma fiind nevoit sa lupte cu rivalul acestuia. Editorul permite selectarea backgroundului, platformei, mobilor, rivalului principal si crearea povestii. Proiectul isi propune sa faciliteze lucrul in echipa, hartile create in editor putand fi realizate in echipa. Doritorii, facandu-si un cont, pot crea grupuri temporale in care sa lucreze impreuna, comunicare fiind intermediata de chatul integrat in editor. Odata ce unul dintre participanti face o schimbare asupra hartii aflate in creare, toti ceilalti participanti vor vedea demersurile in timp real.
Aplicatia vine incarcata deja cu o mapa ce reda basmul lui Harap Alb,ce poate fi gasit oricand pe site.

Drive Vision este un embed system ce poate fi montat pe orice mașină și ce poate interacționa cu șoferul. Sistemul nostru poate detecta bicicliști, pietoni, alte mașini și de asemenea poate aproxima distanța până la acestea. Pentru ca sistemul să recunoască obiectele mai sus menționate, am colectat seturi de imagini cu obiectele pe care dorim să le detectăm, în diferite conditii de mediu și în condiții de lumină diferite. După câteva teste, am ales cele mai bune script-uri de recunoaștere pentru proiectul nostru.

 

Sistemul creat este un proiect de mașină autonomă, în care camerele și senzorii monitorizează permanent obstacolele din trafic, atenția șoferului sau trimit informații instituțiilor de intervenții de urgență cu privire la câți oameni sunt în mașină în cazul unui accident.

Psych Type este un joc care ajută adolescenții să se cunoască mai bine pe sine, construit cu ajutorul unor teste psihologice interactive de personalitate. Echipa de 8 elevi, 4 fete și 4 băieți, a rămas în aceeași formulă încă de la începutul proiectului

Powered by
Built by
In partnership with
Local partners